Grenson Sid Triple Welt,

Grenson Sid Triple Welt Header

Gisteren ging ik al tamelijk enthousiast lekker op die Grenson Archie Triple Welt Chromexcel, maar de tering. Toen wist ik nog niet dat Grenson ook besloten had om hun Sid in een Triple Welt uitvoering uit te brengen. En de Grenson Sid Triple Welt, pff, ja dat is een baas. Kijk, de Archie is tof met die oversized brogue detailing, maar het blijft maar een wing tip. De Sid is een Long Wing Brogue. En om de een of andere gekke reden vind ik een Long Wing Brogue altijd toffer dan een Wing Tip. Wanneer een Long Wing in een full grain leder uitkomt in een belachelijk goeie kleur en op diezelfde heerlijke Triple Welt, tsja, dan is de Sid de winnaar. Neemt niet weg dat als je gister die Archie gekocht hebt, je nog steeds als een behoorlijk menneke erbij zal lopen. Alleen deze Sid is gewoon een iets grotere baas, sorry. Een ding scheelt, die Sid haal je ook bij END. dus wellicht kan je je Archie nog ruilen.

Grenson Sid

 

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.