Hagelswag Kickstarter,

Hagelswag Header Full

Het is niet de eerste Kickstarter welke we hier op OurBubble de ether in trappen, maar ook deze is gewoon weer ernstig tof. Ook wanneer je helemaal in die health trip van je zit is dit verhaal en het product nog tof te noemen.

Om gewoon maar meteen met een tl;dr te komen. Twee boys uit Amsterdam willen hagelslag iets wereldwijds maken, hebben een tof concept gevonden en gaan het uitrollen als Hagelswag.

Het lange verhaal gaat over twee heren die in de geschiedenisboeken het verhaal van Gerbrand Slag vonden en besloten zijn reis af te maken. Gerbrand is de man die ooit ons Hollanders de hagelslag heeft geschonken, dit was in een tijd toen cacao nog een luxe product was. Zeg maar, cacao was schaars als Yeezy’s. Toen Gerbrand de hagelslag via via goed verkrijgbaar had gemaakt in Nederland besloot Gerbrand om de kaas en tulpen achterna te gaan. De beste man time sharede een schip en voer naar New Amsterdam.

Om vervolgens vlak voor de kust van New Amsterdam te zinken als een baksteen en al zijn hagelslag verloren te zien gaan. Gelukkig overleefde Gerbrand zelf het wel, maar zo beroemd als de kaas en de tulpen werd hij nooit.

Hagelswag-Header

En nu vinden deze helden van Hagelswag het tijd om Gerbrand zijn missie af te maken. Na alle bagger die men overzee op hun brood smeert, moeten ze wel openstaan voor een stukje oer Hollands handwerk. De flessen Hagelswag worden met de hand gevuld met brokken chocolade welke met de hand gemaakt zijn. Chocolade welke geen kunstmatige meuk als toevoegingen kent en dus door de grootste healthfreaks nog best gegeten kan worden.

En hey, dit is ambachtswerk eerste klas. Ja natuurlijk heb ik deze Kickstarter zelf ook gebacked.

Hagelswag-Twee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.