Herschel Supply 5 Panel Cap,

Herschel Supply Panel Header

Vorig jaar tijdens een wandeling over de vloer van de Modefabriek spotte ik deze cap al. En gek genoeg was ik die cap lichtelijk vergeten. Maar ik moet zeggen, nu ik hem ineens op stock spot bij de Bijenkorf is mijn interesse toch weer getrokken. De cap is gewoon dope. Sowieso zijn 5 panels altijd prima, maar deze cap van Herschel Supply heeft een beetje die tech steez te pakken. En das tof.

Kijk een katoenen 5 panel is dope, begrijp me niet verkeerd, maar wanneer je als label nog een beetje wil opvallen met nieuwe caps, dan moet je ook niet dingen doen. En dze cap heeft een beetje dat hyperfuse ding te pakken. De naden zijn getaped, de stof is van dat high tech spul en de kleur is basic, Basic maar dope. En gewoon op voorraad bij de Bijenkorf dus. Nice.

Herschel Supply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.