Kunnen Polka Dots nog?

Gant Rugger Polka Dot Header

Natuurlijk is hierop het enige juiste antwoord. Hoewel ik ze liever iets groter zie dan op dit shirt van Gant Rugger, toont het shirt wel dat de Polka Dot nog prima door de beugel kan. Helemaal uitgevoerd op een wijze als bij dit shirt.

Gant, de grondleggers van het button down shirt met die lockerloop, bewijst met dit heerlijke Indigo gekleurde shirt dat de Polka Dot nog altijd levend is. Prima zomers te matchen met alle chino’s in je kast. En ook goed te rocken op die madras shorts van je. Daarnaast zal die op een witte of verwassen denim ook nog goed uit de verf springen. Lijkt me helder, dit shirt verdient een plek in je kast. En Mr Porter kan hem daar afleveren.

Gant Rugger Polka Dot

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.