Maison Kitsuné x Mr Porter,

Maison Kitsune Bomber Detail

Het belachelijk lekkere Maison Kitsuné dropt ineens een belachelijk lekkere capsule collectie met Mr Porter. En zoals je zou verwachten bij het horen van die twee namen, ja ieder item uit deze capsule is aan als een malle. Mijn persoonlijke favoriet is wel de bomber. Maar de two tone sweater en de hele serie normale crewnecks mogen er ook zijn. Fuck it, die hele collectie zou je wel zo op de kop kunnen tikken zonder te hoeven twijfelen aan je verstand.

Maar de bomber, pffff. Uitgevoerd in een blauw satijn aan de buitenkant en een poplin katoenen voering met een vrolijke print. Van die stof van de voering hebben ze overigens ook nog een zwembroek en een shortsleeved button down gemaakt, maar dat terzijde. Terug naar de bomber, hij is vet. En zoals te verwachten met een capsule met Mr Porter is deze Maison Kitsuné Bomber dan ook enkel bij Mr Porter te vinden.

Maison Kitsuné Bomber

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.