NEED Oxford Cloth Button Down,

NEED Oxford Button Down Detail

Wanneer je al jaar na jaar fashion aan het schuiven bent, dan heb je op een gegeven moment wel door waar een absolute basis collectie uit moet bestaan. Dan weet je ook hoe die collectie zo tijdloos mogelijk wordt. En dan weet je ook welke materialen je moet gebruiken. Need Supply schuift al jaren kleding. En ja Need Supply komt nu ineens met hun eigen in house label NEED. En ja NEED is werkelijk alles wat je nodig hebt. No jokes. Onder het NEED label hebben ze bij Need Supply belachelijk lekkere items gemaakt.

Neem bijvoorbeeld dit Oxford Cloth Button Down shirt. De fit is prima, de stof is schitterend en ja ze hebben ook echte mother of pearl knoopjes gebruikt. En ja mother of pearl klinkt toffer dan parelmoer. Het shirt is er overigens ook in het blauw. Gezien je enkel minimaal een blauw en een wit shirt in de kast moet hebben hangen voor de perfecte wardrobe klopt ook deze combinatie dus weer perfect. Anyways, ja ik hou al jaren van Need Supply en dit bewijst nogmaals waarom.

NEED

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.