New Balance ‘Explore by Air’,

Wat zei ik gister? Juist ja. Die New Balance packs zijn hyp. Oké ze verkopen niet uit alsof het de nieuwste Yeezy release is, maar ondertussen krijg je wel belachelijk tof schoeisel met een hoge kwaliteit voor een minstens zo hoge prijs. Oh wacht, dat zag er in mijn hoofd beter uit dan op papier.

No joke, de kwaliteit van deze schoenen is hoog, de prijs van de Made in the USA serie ligt alleen net even tegen het te hoge aan. Fuck dat, het is maar geld. En voor dit geld koop je een serie van zes belachelijk lekker Made in the USA New Balance schoentjes. Waar die naam van Explore by Air vandaan komt, geen idee. Ik lees persberichten niet. Wel weet ik dat we het hier over twee 997‘s, twee 998‘s, een 1300 en een 1400 hebben. En allemaal zijn ze dope. En hiermee sluiten we de tweeluik welke we gister geopend hebben. De keus is nu aan jouw. Ga je voor de US of A of gewoon voor de UK? Either way, END. daar moet je zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.