Next Level Chelsea Boots van Thom Browne,

Thom Browne Chelsea Boots Header

Ai, kolere. Christus, wat een geluk dat het vakantiegeld deze week dropt bij het gros van de mensen. Gaat er gelijk een derde weer richting END. gezien zij deze Thom Browne Chelsea Boots op voorraad hebben. En ja ik weet dat ik wel eens vaker lyrisch ben geweest over een paartje Chelsea Boots, maar deze zijn toffer dan de Common Projects en R.M. Williams boots bij elkaar. Het scheelt, ze kosten het ook.

Maar serieus, Thom Browne flikt wat hij zeg maar op een regular basis flikt. Schoenenporno van het allerhoogste niveau droppen. De prijs is vergelijkbaar met die van een paartje John Lobbs, dus heel extreem exhorbitant kunnen we het niet noemen. Maar wellicht is dit wel de maximale prijs die een normaal wezen ooit gaat spenderen aan een paar schoenen. Wat krijg je voor dit bedrag?

Full Grain lederen zwarte Chelsea Boots met een belachelijk goeie shape, embouts op de neus en hiel. Ik gok Goodyear Welted, gezien iets minder dan dat gewoon niet mag voor deze prijs. Oh ja, en een Tricolour heel tab. Het blijft immers Thom Browne en iedereen mag dat zien. Godverdomme wat een belachelijk lekkere schoenen. Zoals gezegd, je kan ze halen bij END.

Thom Browne Chelsea Boots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.