Nike Air Huarache Ultra Breathe Olive,

Nike Air Huarache Ultra Breath Olive Header

Ja jezus. Ik ben die Huarache Hype helemaal zat. Maar verdomme wat is deze schoen tof. Ik haat ook al die lichtgewicht versie van die klassiekers. Maar shit wat is deze schoen tof. Hou gewoon op hiermee Nike. Ik wil gewoon haten.

Kijk die Huarache is ver boven zichzelf uitgestegen de afgelopen jaren. Natuurlijk is het schoentje altijd goed geweest, in vorm niet in kwaliteit. Maar deze Ultra Breathe lichtgewicht variant met nieuwe high tech materialen is gewoon dope. Helemaal in deze tonal olive uitvoering. Gek genoeg is de schoen nog niet eens overal uitverkocht, wellicht omdat het geen hyper/quickstrike ding is. Snel richting Stuarts zou ik zeggen, want ik garandeer je dat je deze over maand wel had willen hebben en dan er te laat mee bent.

Nike Air Huarache Ultra Breathe Olive

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.