Nike Air Max 2016,

Nike Air Max Black Header

Voor de verandering gooi ik een non sale prijs Nike Air Max 2016 op je. Want deze schoen is voor full retail ook meer dan de fucking moeite waard. De Max 2016 is zo’n typische schoen die over een paar jaar pas gewaardeerd gaat worden. Net als de Max Plus of Tn nu. Hoewel daar ook nog menig discussie over te voeren is zo blijkt.

Anyways, wil je over 5 jaar niet denken, och kut had ik ze toen maar gekocht.. dan is mijn advies koop ze gewoon. Dan kan je over 5 jaar denken, och kut had ik ze toen nog maar niet gedragen. Deze black on black is helemaal prima, die Swoosh is van 3M voor de bonuspunten. Enige minpunt is dat de prijs nooit op dat level van de AM1 is gebleven. Je scoort deze AM2016 bij Nike natuurlijk.

Nike Air Max 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.