Nike Air Max 2016 W,

NikeAirMax

Ja die W staat voor het feit dat het een damesmodel betreft. En verdomme, weer krijgen vrouwen de vettere kleurencombo’s van Nike. Enige tijd terug lag deze in het zwart wit nog in de Friday Factory Outlet Find hier op de bubble, maar vandaag dus ook in een toffe Hyper Orange versie. En ja die is dope.

Het toffe aan de schoen is dat de vrouwen deze klaarblijkelijk volledig links hebben laten liggen en de schoen voor een uiterst prima ramprijs te vinden is in de Outlet van Nike online. En ja, haast alle amten zijn nog beschikbaar. De maatserie van deze release loopt tot een 44.5, dus alleen de gasten met echt grote poten vallen buiten de boot, sorry. Voor iedereen met een kleinere maat dan 45, enjoy! Deze schoen is tof.

Nike Air Max 2016

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.