Nike Air Max BW Ultra,

Nike Air Max BW Ultra Header

Oh shit. Doen ze het gewoon weer bij Nike. Gooien ze gewoon weer een prima schoen in de uitverkoop. En waarom? Gewoon omdat ze bij Nike blijkbaar nog niet doorhebben dat wanneer deze schoen in een herenmatenserie was gedropt hij strak uitverkocht zou zijn. Oké oké, ik ben niet direct fan van de Ultra Hybrid meuk geneuzel die Nike uitvoert met al hun klassiekers, maar bij deze Air Max BW is het godverdomme wel een partij lekker aan het uitpakken.

Helemaal in deze Bright Crimson / Atomic Pink colorway. De shape is dope en check op de Nike site ook even het shot van bovenaf. Godgloeiende dit is me toch een puik schoentje. En voor deze prijs nog een redelijke steal te noemen. Gelukkig gaan de damesmaten van Nike nog steeds tot een maatje Paris Hilton en kan een ieder met een maat kleiner dan 44 gewoon deze schoen op de kop tikken. Niet gek, lang niet gek, thanks Nike.

Nike Air Max BW Ultra

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.