Nike Anorak,

Op die Bubble redactie groupchat gaat het vaker niet dan wel over fashion dingen. Maar als het over fashionshit gaat, gaat het over shit uit de UK. En dit kan variëren van Savile Row tot Townies en van Casuals tot Grime. En gisteren ging het dus over Skepta, dus vlogen we van foto’s van Supreme kwart zip pullies tot 110’s. Anoraks en tracksuits, eigenlijk kwam alles wel voorbij.

En nu dropt Nike dus ineens een tracksuit achtige anorak, en godverdomme nog in het zwart wit. En daar eindigde ongeveer de chat over fashion en ging het over de apk van een VW. Tof detail de tellerstand van die VW is 65k en voor 65e scoor je dus deze anorak van Nike bij JD Sports, nu weer klaar met die nummers.

Nike Anorak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.