Nike Flyknit Lunar 3,

Nike Flyknit Luinar  Header

Hoe dan? Waarom is de Flyknit Lunar 3 zo’n onderschoven kindje uit die Flyknit lijn. Hoe kan het zijn dat deze schoen, nogwel uit de Midnight Pack, ineens alweer in de Outlet te vinden is? Nu kan het mij weinig boeien, ik heb weer een tof item voor in de Friday Factory Outlet Find. Maar helemaal begrijpen doe ik dit dus echt niet.

Deze schoen is belachelijk tof, fucking comfortabel en is de normale retailprijs bijna waard. Neemt niet weg dat dit wel een fucking lekker prijsje is voor een bealchelijk prima schoentje. De kleur is prima, de groene details zijn tof en voor iets meer dan 100e zal die na vandaag wel uitverkocht zijn. Gewoon bij Nike online, hatsee.

Nike-Flyknit-Lunar-3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.