Nike Tennis Classic Ultra Flyknit,

Nike en adidas zijn een Flyknit vs. Primeknit verhaal aan het uitvechten als een malle. Nike kwam snel met die high tech Lunar Flyknit en Flyknit Racer. adidas kwam toen ineens met Primeknit op de proppen en ging die techniek ook toepassen op klassiekers als een Stan Smith. En tsja, toen kon Nike weer niet uitblijven en gooiden ze Flyknit op AF1’s en nu dus ook Flyknit Tennis Classics.

En godverdomme, dat is nog een best geslaagde actie. De schoen dropte in vijf kleuren en zijn her en der al uitverkocht, niet gek, dit is een fabuleus zomerschoentje te noemen. De Tennis Classic was altijd al helemaal prima. En deze Flyknit uitvoering is hier zeker geen uitzondering op. Normaal ben ik redelijk uitgesproken over de kleur die je zou moeten halen, maar nu is het mij om het even. Op moment van schrijven heeft END. alle varianten nog op voorraad. De witte kent een lichte voorkeur, maar die Pure Platinum is ook stiekem wel dope.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.