Nonnative Dweller Baseball Tee,

Nonnative Dweller Baseball Shirt Header

Raglan shirts met 3/4 mouwen, fuck wat hou ik hier van. Perfect bij iedere willekeurige afgeragde denim van je. In deze kleur ook prima bij bijna iedere schoen die je in de kast hebt staan. Dit shirt komt van Nonnative, zo’n Japans label dat helemaal los gaat op die Americana shit. Volgens de overlevering zijn ze voor het ontwerpen van de SS2016 collectie naar Texas gegaan om wat cultuur te snuiven en inspiratie op te doen.

Nu kan je mij veel zeggen, maar voor een raglan baseball shirt met contrasterende 3/4 mouwen hoef je naar mijn bescheiden mening niet richting Texas te gaan. Maar ja, ik ben geen designer. Wellicht moet ik voor het schrijven van deze onzin ook maar eens op inspiratietocht door de staten gaan, wie betaald? Anyways, dat ze van Japan afgereisd zijn naar de US voor inspiratie is af te lezen uit het prijskaartje. Kneiterprijzig, maar dan heb je wel een tof Made in Japan shirtje met een slecht verhaal erbij. Uiteraard haal je dit bij END.

Nonnative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.