Opening Ceremony Varsity Jacket,

Hoeveel Varsity Jackets in de kast is teveel? Kijk bij sneakers is de regel simpel, het is nooit teveel. Maar met jassen, zit er een limiet op? Ik durf het werkelijk niet te zeggen. Ik gok dat hier de eeuwenoude stelregel is, de limiet ligt tot waar je het kan betalen zonder een maand lang instant noodles te hoeven vreten. Welke overigens weer volledig bewezen wordt door de uitzondering dat deze regel niet geldt voor sneakers.

Maar dus, stel je hebt nog budget over en ziet een gat in je kast waar nog een Varsity past, dan zou ik mijn ogen eens richten op de East Dane shop alwaar je deze belachelijk toffe Varsity van Opening Ceremony kan vinden. De prijs is niet eens te gortig, zeker niet gezien deze jas belachelijk hard is. Zwarte en witte lederen mouwen aan een grijze woolblend body met zwart wit gestreepte ribbings. Dikke patch achterop de jas maakt het geheel af. Best een puik jassie dacht ik zo.

Opening Ceremony Varsity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.