Pastel tint sneakers van Common Projects,

Common Projects Achilles Blush Header

Pastel, ja dat is wel een dingetje dit seizoen. En tonal pastel sneakers doen het nu erg goed als vervanger voor je traditionele spierwitte sneakers. Natuurlijk, die kunnen altijd, maar check bijvoorbeeld Size? die een collab met ASICS ook volledig in lavendel pastel uitvoert. Nu halen die Kayano‘s het nog niet bij deze Common Projects Achilles in het Blush, wat klaarblijkelijk een hippe naam is voor roze ofzo. Laten we wel wezen, ik schrijf over schoenen, maar ken de Histor kleurkaart en namen echt niet uit mijn hoofd. Anyways, deze sneaker is nu op voorraad bij END. en wil je wel hebben geloof ik.

Common Projects Achilles

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.