Saint Laurent Varsity,

Hahaha, wat ben ik een lul. In de ochtend zeiken over de prijs van een tee en nu juichen over het feit dat mijn favoriete varsity weer beschikbaar is. En ja, daar had je heel veel tees voor kunnen kopen. Maar fuck dat.

Laten we wel wezen, zolang Pastelle nog niet opnieuw gelanceerd is en Sir Mikey Snaps voorgoed vertrokken is naar Java, is dit de beste Varsity die je kan vinden op dit moment. Saint Laurent, godverdomme wat een pracht jas. En ja de prijs voor deze jas is exact de vraagprijs voor mijn 225pk Saab 9-3 met nog net geen twee ton op de teller. Ik heb immers een nieuwe jas nodig. Gevonden bij Mr Porter.

Saint Laurent Varsity

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.