Saturdays NYC Checked OCBD,

Saturdays NYC Shirt Header

De OCBD blijft altijd goed. En ook in deze uitvoering van Saturdays NYC is de Oxford Cloth Button Down prima te doen. Meer dan prima zelfs. Laten we beginnen met de prijs, voor een label bij Mr Porter is deze erg laag te noemen. Maar hoog midden is het zeker wel. Net boven de 100 euro voor een shirt van een Amerikaans label, het kan slechter zullen we maar zeggen.

En het shirt zelf is gewoon dope. De fit is een slim cut, dus het zit niet überstrak, maar het is ook zeker geen tent als ieder ander standaard Amerikaans shirt. De stof is dope, gewoon een fucking goede ruit is het. Alleen snap ik niet waarom het label ineens door het leven gaat als Saturdays NYC, het was voorheen gewoon Saturdays Surf, wat best oké was naar mijn bescheiden mening. Gek genoeg was de prijs toen minder oké, het is allemaal zo complex dat fashion ding.

Saturdays NYC

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.