Scotch & Soda Shorts,

Scotch Soda Short Header

Yes, het was gisteren even bijna zomer. Ik denk dat het ongeveer het beste weer was dat we dit hele jaar hebben gehad. Althans, als je de winter even buiten beschouwing laat natuurlijk. Het was gisteren sowieso de warmste lente dag dit jaar. En dus ben ik direct op zoek gegaan naar shorts. Wie weet heb je die dit jaar toch nog nodig.

Ik moet zeggen, de keuze dit jaar is weer hetzelfde als vorig jaar. De korte denim mag nog steeds. De madras short mag ook nog steeds. En Scotch & Soda komt ook nog steeds met fancy chino shorts met prints. En ook hier is helemaal niets mis mee. Als je van een beetje fleurige prints houdt. Goed te rocken met een witte polo, navy tee of een blauwe OCBD. Ik vond deze short bij de Bijenkorf overigens.

Scotch Soda Short

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.