Sophnet. Patchwork Tee,

Wanneer gebeurde het eigenlijk dat we niet meer gek opkeken van t-shirts met prijskaartjes boven de 100 euro? Maar echt. Ik schrik dus niet eens meer van de prijs van dit shirt van Sophnet. Sterker nog, ergens gaat er in mijn brein een trigger af die me vertelt dat dit shirt van ongekende kwaliteit is, hier zit uren en uren denkwerk achter. Althans, zo beweert mijn brein. En ik geloof mijn brein. Ik haat het. Maar ik geloof hem. Niet omdat het verhaal zo plausibel is, maar meer dat het ongeloofwaardig zou zijn om gewoon een dikke 100 euro voor een redelijk generiek shirt te vragen. Toch?

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Zo zag ik dit shirt van Uniform Experiment, dope, maar over de 200, really? En anders deze van Visvim, haha. Mooi hoor, maar die prijs? Laten we wel wezen, een Hanes 3pack kost je tien euro als je pech hebt.  Maar oké, waar ligt de grens voor een prijs van een tee? Ik durf het niet meer te zeggen. Wellicht ligt de grens op het niveau dat je nog kan betalen. En tsja, dat stopt mijn zoektocht. En wel bij END.

Sophnet Tee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.