Timberland Classic Bootschoen,

Enige tijd terug werden we uitgenodigd door Timberland voor de lancering van hun nieuwe iteratie van de Classic Bootschoen. En zoals reeds bekend, Timberland wordt hier een warm hart toegedragen bij OurBubble. Laten we wel zijn, hun 7 eye chukka met Gore-Tex panels is en blijft een meesterlijke klassieker welke wat ons betreft ieder moment weer opnieuw uitgebracht mag worden.

Nu is dat natuurlijk niet een zomerschoen, maar gelukkig hebben ze van de klassieke bootschoen al sinds 1979 een prima zomerse 2 eye in de collectie. En laat die nou het hoogtepunt van die avond geweest zijn. Voor de trouwe volgers, op Insta en Snapchat was die hele avond live te volgen. Maar voor een ieder die dat gemist heeft, hierboven de film van die avond. En fuck ja, het was top. Goeie mensen, lekker eten en toffe schoenen.

https://www.instagram.com/p/BE6T7afknhz/

 

 

0 replies on “Timberland Classic Bootschoen,”