Trendwatchers opgelet, check Ant Origins,

Ant Origins Anorak Header

Van de week pende ik vrij positief over een anorak van Nike. Beetje een Grime dingetje, dus behoorlijk tof. Zit ik vandaag door de pagina’s van Junkyard.se, een Zweedse webshop te bladeren, kom ik ineens een toffe anorak tegen van het oer-Hollandse Ant Origins. En godverdomme, wat voor een anorak. Maar toen ging er ineens een belletje rinkelen.

Het Ant Origins lookbook van 2014 popte op in mijn gedachte, bladzijde 6 rechts bovenaan. De voorloper van deze briljante anorak. We hebben het over een lookbook wat dropte in 2014 en toen al enige tijd in productie geweest moest zijn. Klein tippie voor de trendwatchers dus, check wat vaker Ant Origins, no joke. Blader voor de gein door dat oude lookbook ook door naar pagina 28. Yes, on point voor 2016, toen al.

Maar terug naar deze anorak van nu. Mogen we even dikke complimenten ook geven aan Junkyard.se voor de styling van het model. Kolere, hier kunnen nog velen webshops een puntje aan zuigen. En natuurlijk haal je in NL je Ant Origins wel bij de lokale dealers om de hoek, maar gezien de foto’s van die Zweedse knaller afkomen, leek het mij terecht die ook maar een paar keer te benoemen in deze post.

Ant Origins Anorak

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.