Velcro straps op een sneaker, Our Legacy maakt het tof,

Our Legacy Monorunner  strap Header

Nu haat ik velcro straps op een sneaker doorgaans, helemaal wanneer er geen enkele veter verder aan te pas komt. Er zijn uitzonderingen op deze regel, maar de regel is de regel. De uitzondering hierop heeft Our Legacy onlangs gedropt.

Ik haat over het algemeen ook sneakers van ver boven de 300 retail. En ik haat het hoe designer labels denken schoenen te kunnen maken. En ik haat bovenal mezelf dat ik al deze haat zo ongegrond in me heb. Maar gelukkig is daar Our Legacy, die met deze Monorunner 2 Strap laat zien dat ik heus niet altijd even star ben. Dit is gewoon een belachelijk lekker schoentje, welke ik op voorraad ontdekte bij Need Supply. Kan je trouwens nagaan als die gewoon met veter zou komen.

Our Legacy Sneaker

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.