adidas EQT Running Guidance Primeknit,

adidas EQT Running Guidance Primeknit Header

Oh shit, adidas gaat helemaal op de Nike toer de laatste tijd. Toen Nike Hyperfuse ontdenkt had moest ineens iedere classic in een Hyperfuse uitvoering op de markt geramd worden. Nu heeft adidas dat Primeknit, de tegenhanger van Nike’s Flyknit, en moet dus iedere schoen ineens een Primeknit verbouwing ondergaan.

En nu wil ik haten, maar fuck it. Laat ik eens eerlijk zijn. Deze schoen is gewoon belachelijk lekker uit de verf gekomen. Net als die Stan Smith Primeknit is deze adidas EQT Running Guidance Primeknit ook bijzonder goed gelukt. Shit. Misschien, heel misschien, is deze uitvoering nog toffer dan het origineel. Verbazingwekkend eigenlijk dat deze slof gewoon nog in alle maten verkrijgbaar is. Kanye heeft ze zeker nog niet gedragen? Wellicht moet ook hij dan maar eens naar END.

adidas EQT Running Guidance Primeknit

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.