adidas Gazelle Ice Mint,

adidas Gazelle Ice Mint Header

Wat zijn ze toch weer heerlijk veel in beeld geweest tijdens de groepswedstrijden van het EK. Oké, ik kan me voorstellen dat het niet de airtime was die adidas zou willen, maar de Engelse aanhang is haast geen dag niet in het nieuws geweest. En waar de Engelse aanhang rondgaat, daar zie je ook steevast klassiekers met drie strepen voorbij komen.

Wellicht komt er ooit nog een spin-off van OurBubble met een volledige focus op de kleding uit het stadion, van de terraces en uit de pubs. Tot die tijd dat die spin-off er is, zal ik hier toch met regelmaat wat favorieten van de casuals droppen.

Ik weet niet direct of pastel tintjes geaccepteerd worden, maar kolere deze Ice Mint Gazelle van adidas zijn fris als een malle. Prima onder die denims, polootje erop en bam. Wel juichen voor het juiste team. Ze vlekken namelijk nogal rap in de kleurencobo.

Uiteraard scoor je je classic adidas schoenen bij Stuarts London, daar vond ik deze dus ook.

adidas casuals Gazelle

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.