adidas Hamburg,

adidas Hamburg Header

Oef, tamelijk ultiem Casual sneakertje hier. De adidas Hamburg, deze gaan we nog veel zien vanaf morgen in de stadion in Frankrijk. Kleine heads-up voor een ieder die het gewoon vergeten is, maar morgen begint dus het EK weer. I know, zelf ook bijzonder weinig interesse in de voorraondes, wellicht dat ik eens een wedstrijdje kijk ergens tijdens de kwartfinales. Laten we wel zijn, er zijn nog verdomd weinig wedstrijden heel interessant om te gaan kijken.

Maar anyways, de Engelsen zijn er wel. En dus hun trouwe aanhangers ook. En dus om toch een beetje in de sfeer te komen, deze adidasjes zullen er ook veel zijn. Zo maar een wilde gok hoor. Zoals wel vaker met ultiem Casual gear, bij Stuarts London moet je zijn.

adidas hamburg

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.