Alden Penny Loafer Snuff Suède,

Alden Penny Loafer Header

Yes zomer. En dus tijd voor die blote poten in een suède Penny Loafer. Oké, niet iedere dag, je sneakers mag je ook nog steeds rocken. Maar toch. De Penny Loafer in een licht suède kleur is toch wel een van de meest zomerse schoen die je kan vinden. Zeker gezien ik flipflops niet als schoen beschouw en per definitie afkeur op alle plekken behalve het strand en zelfs daar me beter schoeisel kan indenken.

Dus tijd voor suède Penny Loafers. En laat die Frans Boone in zijn shop ineens het perfecte paartje op voorraad hebben. Wat te denken van deze Alden in het immer belachelijk lekkere Snuff suède. Perfect onder een witte denim of volledig verwassen denim. Beetje oprollen, goed shirtje erop en hoppa. Ik kan me haast geen beter zomerschoentje indenken.

Alden Penny Loafer

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.