AMI 5 Panel Cap,

AMI Panel Cap Header

Ik schrijf hier te weinig over AMI, sorry. Ik heb hier geen bepaalde specifieke reden voor, wellicht staat het gewoon niet goed genoeg op mijn netvlies. Maar shit, wat ik nieuw binnen zag komen bij END trok even keihard mijn aandacht. Van AMI een Wool Blend 5 Panel cap in een heerlijke camel kleur.

In dikke letters AMI op de voorste panel. Was deze cap van Supreme dan was die waarschijnlijk nu al uitverkocht, maar dat geheel terzijde. Deze cap moet je gewoon hebben, ook wanneer je nooit een cap draagt om welke reden dan ook. Wellicht is een Wool Blend cap een tikkie heftig voor de zomermaanden, maar het geluk dat we in Nederland hebben, onze zomers duren nooit lang. Dus snel naar END deze cap scoren en blij als een kind zijn.

AMI 5 Panel Cap

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.