AMI Button Down Color Block Shirt,

AMI Button Down Header

Ik ga de laatste tijd belachelijk lekker op AMI. Shit, het is gewoon tof spul. De prijs is best oké en het is fasjón, of zoiets. Maar zonder grappen, dit label is echt vet. AMI brengt zeg maar alle standaard shit die je sowieso in de kast moet hebben hangen, plus wat items om je standaard shit mee op te vrolijken. Zoals bijvoorbeeld dit colorblock button down shirt.

Gewoon een goed oxford cloth button down shirt in een prima kleur blauw met een mooie fit. En een loimpe color block horizontaal over het midden. Gewoon omdat het kan. Prima op een khaki chino, of welke chino dan ook. Maar ook goed op je rauwe denims. Eigenlijk een uiterst basic shirtje wat net niet basic is, snap je. AMI is te scoren bij Mr Porter overigens.

AMI Button Down

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.