Architectmade Duck,

Architectmade Duck Header

Tussen al het schoenen en kleding geweld door, effe iets totaal anders. Ik zat te browsen bij onze vrienden van Need Supply en zag deze houten eend. En de benaming houten eend klinkt lulliger dan hoe ik hierover denk. Ik vind dit dus vet. En iedereen zou op zijn of haar buro wel een item moeten hebben staan wat niets met werk te maken heeft, zoals bijvoorbeeld deze eend.

Wellicht een tikkie ordinair om een stukje design als simpele paperpress te gebruiken. Ik kan me deze functie wel prima voorstellen voor deze eend op mijn buro. Genoeg facturen die hier liggen die bij elkaar gehouden moeten worden op een klein stapeltje.

Deze eend komt van Architectmade en de designer heeft zijn handtekening keurig in de poot van de eend gegraveerd. Het stuk is gemaakt van 100% teak hout en alles met de hand in Denemarken. Yup, ik weet het, jij wil deze ook.

Architectmade Duck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.