Grenson Triple Welted Whole Cut,

Grenson Triple Welt Whole Cut Header

We blijven vandaag even in de prijzige Pebble Grain lederen schoenen hoek shoppen. Hoewel prijzig is natuurlijk relatief, gezien dit paartje alweer de helft goedkoper is dan het paar van vanmorgen. En nee, ik geef ook niet dagelijks dergelijke bedragen aan schoenen uit, ook niet wekelijks nee. Maar weet wel dat als je een paartje als dit koopt dat je een schoen voor het leven hebt.

Tijdloos als een malle en fucking goed in de afwerking. De Triple Welt is fabuleus en mocht je toch door de schoen heenslijten kan je altijd je paartje retour sturen richting Grenson, zodat zij een volledige refurbish behandeling kunnen geven. En dat gaat wel net effe verder dan een nieuw zooltje eronder leggen. No jokes, die service bij Grenson is subliem, je krijgt je schoenen haast als nieuw terug. Ik spotte dit whole cut paartje bij Mr Porter en ik kan me vergissen, maar volgens mij is dit de eerste whole cut die ik ever van Grenson voorbij heb zien komen. Erg goed gelukt.

Grenson Triple Welt Whole Cut

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.