Hender Scheme Manual Industrial Prodcuts 10,

Hender Scheme  Black Header

De Jordan 4 Blackcat. Ik heb ze nog in een doos liggen hier thuis. Af en toe krijgen ze nog wat draagtijd. Vroeger was het mijn favo party schoen, zeg maar voordat Triple Black een dingetje werd. Het was met name fucking prakstisch. Want zwart, dus weinig issues met vlekken enzo. Maar anyways, genoeg over vervlogen tijden. Terug naar het heden.

Het heden waarin labels als Hender Scheme hommages droppen naar schoenen van vroeger. De Veggie Tan versie van deze schoen kende we al. Maar ineens dropt Hender Scheme geheel in lijn met alle trends ook Black on Black releases van hun Manual Industrial Products. Dope, dat zeker. Hoewel ik haast durf te stellen dat de OG Blackcat voor velen nog een geliefdere schoen zal zijn. Maar godverdomme, als je dan toch een hommage aan een schoen dropt, dan is dit wel de manier om het te doen. Rare als een malle, dus hopen dat ze je maat nog hebben bij Notre.

Hender Scheme

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.