Lacoste Polo

Lacoste Polo Header

Gek genoeg is dit shirt ook helemaal je van het onder de casuals. Niet alleen in deze kleur, maar gewoon in ieder denkbare kleur. Heeft iets met vroeger te maken en de eerste Europese uitwedstrijden voor clubs. Aanhang van de Engelse clubs werden te makkelijk gespot als zijnde herrieschoppers en kozen toen voor minder opvallende kledij. En ja een fancy merk shirtje valt minder op dan een foeilelijk polyester voetbalshirt.

Anyways, ik kan er een boek over schrijven en nog de helft niet benoemen, dus heb ook niet de illusie alles in één post te kunnen samenvatten. Maar los van al het casual gebeuren is een polo shirt deze zomer, net als alle andere zomers, een must have. En wat is er dan beter dan een grijze? Hooguit een witte en een navy blauwe. Gewoon omdat het fucking makkelijk met alles te combineren is. Dit Lacoste Polo shirt zag ik overigens liggen bij END.

Lacoste Polo