Lacoste Snapback,

Lacoste Snapback Header

Vroeger droeg ik iedere dag een cap. Maar gezien ik destijds dusdanig vaak werd staande gehouden als ik weer de wagen van mijn vader mee had, ben ik van de cap afgestapt. Ook werd een cap op de corporate werkvloer waar ik een tijdje ronddwaalde ook niet echt geaccepteerd. Maar ja, soms hé, heb ook ik een slechte haardag, of ben ook ik gewoon te lui om iets fatsoenlijks met mijn kapsel te doen. En op die momenten komt een cap wel prima uit.

En deze cap van Lacoste heeft voor die momenten mijn aandacht getrokken. Normaal zie je bij Lacoste die hoolie stijl caps, maar nu komen ze ineens met een belachelijk cleane snapback van pique katoen. En ja das tof. Minimale branding op de zijkant. Helemaal niets mis mee. En de prijs is lager dan die van een Supreme cap op de resell markt dus, hup naar Stuarts.

Lacoste Snapback

 

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.