Levi’s Crewneck Sweater,

Levis Crewneck Header

Stel je zoekt nog een basic blauwe crewneck sweater. Dan heb je die zojuist gevonden. Nee serieus. Als je nog in de markt bent voor een blauwe crewneck, deze van Levi’s is de sweat die je zoekt. Niets geen gekkigheden, geen LVC, geen moeilijke Junya Watanabe, niets van dat. Gewoon een ultiem basic sweater uit de meest gangbare Levi’s lijn. En shit.. vet dat die sweater is.

De branding is minimaal, alleen de Red Tab aan de zijkant. De fit is perfect. En de kleur, shit het lijkt haast een indigo garment dyed ding, maar ik gok voor dit bedrag dat het niet verder komt dan er enkel op lijken. Serieus, voor onder de zeventig euro kan je deze dus op de kop tikken bij de Bijenkorf.

Levi's Crewneck

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.