Maison Margiela Flannel,

Maison Margiela Western Shirt Header

Nu we toch helemaal fashion gaan met die Season 2 deze ochtend, kan een beetje Maison Margiela vast ook geen kwaad. Dit shirt gaat wel lekker bij die schoenen deze ochtend ook trouwens. Ik moet zeggen, Maison Margiela doet me over het algemeen bijzonder weinig. Hoge prijzen voor weinig hele toffe items. Maar dat zal wel meer mijn beperkte inzicht zijn, dan een feit.

Wel kan ik zeggen dat dit shirt vet is. Wellicht geen 285 euro vet, maar gewoon vet. Sowieso zijn zwart witte flanels tof. En ook als het wit een tikkie off white is. De knoopjes zijn, zoals je mag verwachten op een western achtig shirt, drukknoopjes. En al met al lijkt het geheel gewoon veel op een RRL shirt. En RRL is vet, ook als er Maison Margiela op staat. Gespot bij Mr Porter.

Maison Margiela