New Balance M990CER,

New Balance MCER Header

Made in the USA, deze New Balance M990CER. En gezien de de M996CPS hier met veel liefde gedragen wordt, de kwaliteit echt belachelijk on point is, dan zal dat Made in the USA labeltje wel ergens goed voor zijn. Deze 990 is een tikkie lomper dan mijn geliefde 996, maar in deze Hemp & Angora kleurencombo kan de schoen die lompheid best gebruiken.

Fucking nice schoentje onder een donkere rauwe denim. Of, gezien de zomerse temperaturen, ook prima te rocken onder een short. Witte tee erbij en bam je outfit is af. Die prijs, tsja pittig, maar fuck wat loopt dit lekker. Je scoort ze bij END trouwens.

New Balance M990CER

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.