New Balance x 24 Kilates EPIC TR,

New Balance  Kilates Header

Vandaag een heerlijke dag op die colorblock toer. Het schijnt dat dit de komende tijd nog steeds een dingetje is. Althans, als ik alle meest recente collectie mag geloven. Of de designers zijn compleet inspiratieloos, dat kan ook. Maar dus colorblock en wel op een schoen. Deze collab van New Balance x 24 Kilates toont effe hoe dat kan.

Ik was nog geen fan van deze schoen. Sterker nog, ik moet bekennen dat ik de hele schoen nog niet op het netvlies had. Maar shit, in deze uitvoering mag die zo van mijn netvlies naar de schoenenkast. Deze Epic TR van New Balance is hard. De kleurcombo is dope en de shape ziet er tof uit. Het verbaast me eigenlijk dat deze dus gewoon een paar dagen na de drop nog op voorraad ligt. Doe er je voordeel mee zou ik zo zeggen. Ik spotte ze bij END.

New Balance x 24 Kilates

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.