Nike AF1 07 LV8,

Nike AF Woven Header

Na die lange lijst met topspul van vorige, gooi ik vandaag weer even klassiek één toffe aanbieding bij Nike op je beeldscherm. Niet omdat er verder niets meer te vinden is bij Nike. Maar meer omdat ik gewoon belachelijk lui ben.

De schoen in de aanbieding deze week is overigens wel een prima exemplaar voor een nog betere prijs. Een Nike Air Force 1 in een vage semi luze editie met woven side panels. Ja dit kan ik wel waarderen. De schoen is verkrijgbaar in haast alle maten en meerdere kleuren. Maar de basic wit op wit op wit is natuurlijk de tofste. Een colorway die er met de AF1 al was voordat mensen termen als Triple White bedacht hadden. Maar dus, deze schoen voor weinig bij Nike, ga het kopen dan.

Nike AF1

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.