Nike Air Force 1 Ultra Flyknit,

Nike Air Force Ultra Flyknit Header

Ik was bijna bang dat ik jullie teleur had moet stellen op deze vrijdag. Kijk iedere vrijdag probeer ik een sale-rammer in de Factory Outlet Find Friday te trappen, maar het was even speuren in de Nike shop naar iets wat nog een beetje noemenswaardig was. Gelukkig liet ook deze keer de dames-afdeling mij niet in de steek. En ja, deze schoen komt tot een met 44,5, dus het gros van de lezers kunnen hun lol op.

Begin deze week riep ik iets over nieuwe knitted fabrics op oude modellen, en deze sale rammer is hier ook weer een voorbeeldje van. Deze is gewoon tamelijk goed gelukt. Helemaal in deze kleurcombo is het gewoon een toffe schoen te noemen. Een Nike Air Force 1 in een Flyknit uitvoering is gewoon best een slim idee geweest. En voor deze prijs heb je gewoon een fucking lekkere schoen te pakken.

Nike Air Force 1 Flyknit

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.