Nike Friday Factory Outlet Finds,

Kijk normaal worden hier op de vrijdag posts geplaatst met daarin één schoen in outlet schappen van doorgaands Nike. Maar deze keer is het anders. Deze keer is het aanbod van goedkope heat veel en veel te groot om slechts een post over een schoen te plaatsen. De outlet van Nike ligt momenteel propvol en hier vandaag bij OurBubble vind jij de beste vijf paartjes die op dit moment haast in alle maten in de outlet te vinden zijn.

Nike Air Berwuda,

Nike Air Berwuda Outlet

De halfbroer van deze schoen werd al tof bevonden tegen de retailprijs. En nu ligt die ruim onder de 100e gewoon in de outlet. Alledrie de kleuren van de laatste release zijn er te vinden, maar deze Blitz Blue unit ligt er gewoon nog in praktisch alle maten. De Nike Air Berwuda is een remake van een klassieke runner welke in iedere schoenen kast prima thuis hoort.

Nike Air Icarus,

Nike Air Icarus Outlet

De Icarus heb ik zelf altijd als het lelijke broertje van de Pegasus beschouwd, maar de schoen is zeker wel te vet om voor een outletprijs te vinden te zijn. De retro van de Icarus is stiekem toffer dan ik me de OG kan herinneren. De shape is tof en deze colorway is natuurlijk bikkelhard. De overige 4 kleurcombo’s liggen ook gewoon in de outlet, dus je hebt nog keus ook.

Nike Air Max 95 Ultra Jacquard,

Nike Air Max 95 Ultra Jacquard Outlet

Wat heeft deze schoen de mensen toch misdaan om continu in de sale rekken te verschijnen? De Nike Air Max 95 Ultra Jacquard is naar mijn bescheiden mening een van de weinige hybrid high tech versies van een oude Max die wel geslaagd is. En in deze Sail, Summit White en Pure Platinum colorway is het gewoon een belachelijk harde schoen. Net boven de 100e, eigenlijk geen geld voor een juweel als deze.

Nike Flyknit Air Max,

Nike Flyknit Max Outlet

Het gebeurt uiterst weinig dat een Flyknit Max in de sale rekken belandt, de multi color variant is helemaal schaars te nomen. De reden hoe deze daar gekomen is, valt enkel naar te gissen. Ieder argument dat ik hiervoor zou verzinnen is complete waanzin. Maar fuck it. Je kan voor een prima discount een Multi Color Flyknit Max op de kop tikken. I dunno, lijkt me een no brainer.

Nike Flyknit Lunar 3,

Nike Flyknit Lunar 3 Outlet

Hoe bizar het ook is, ook een versie van de Flyknit Lunar 3 is eerder in de Friday Factory Outlet Finds verschenen. Belachelijk gewoon, sorry daar heb ik geen andere woorden voor. Maar dat nu deze zwart witte versie ook hier te vinden is, man man man. Dit is een goeie kleurencombo waar je alle kanten mee op kunt. En shit, de Flyknit Lunar 3 blijft gewoon briljant, ook voor de normale retail prijs. Net boven de 100e ben je kwijt voor deze, thank me later.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.