Nike LeBron James XIII ‘Luxbron’,

Nike Lebron James XIII Luxbron Header

Het is vrijdag dus ik gooi weer een Friday Factory Outlet Find op je. En dit maal is het een giller. Nah ja, ik kan me de lol van deze schoen wel indenken. Wellicht ben ik gewoon een lul, dat kan ook. Maar ik vind het wel grappig dat je een schoenendeal voor een dik miljard tekent bij Nike, voor de 5de maal de finale gaat verliezen en je model 13 schoenen bijna stuk voor stuk in de outlet belanden.

Nu is het niet gek, dit is niet de allermooiste schoen ooit. Maar laten we wel zijn. Stel ze maken een enorme come back en winnen toch nog de titel, dan gaat over tien, twintig jaar iedereen helemaal los op model 13 van LeBron James. Dus wie weet, gokken bij een bookmaker kan je minder opleveren dan een OG classic in je kast hebben staan. Check Nike voor de sale prijs.

Nike Lebron James Luxbron

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.