Nike Mayfly Premium,

Nike Mayfly Premium Header

Wat er nu echt premium aan is, durf ik niet te zeggen. Maar dat dit nog weleens de zomer sneaker van het jaar kan worden lijkt me redelijk helder. All white blijft nogal een dingetje. Natuurlijk was de laatste re-stock van de Ultra Boost in Triple White weer direct uitverkocht, die ga je veel zien in het park dit jaar. Maar wellicht deze Mayfly nog wel meer, om de doodeenvoudige reden dat deze schoen niet in kleine aantallen op de markt gedropt wordt. Wellicht wordt deze schoen ook weer een uitverkooprek-unit. Net als de vorige Mayfly release.

Geestig trouwens hoe deze Mayfly bij de vorige release dik afgeprijsd in iedere Nike Town lag, en nu een re-release krijgt en ineens hype is voor de volle mep. Ik snap ook wel dat Nike meteen een lightweight versie in Triple White heeft gedropt. En ik moet eerlijk zeggen, deze is dope. Op voorraad bij END. overigens.

Nike Mayfly Premium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.