Nike x Fragment Zoom HyperRev,

Nike Fragment Zoom HyperRev Header

Weet je nog die Sockdart van Nike met Fragment? Nou Nike heeft weer een collab gedropt met Fragment welke door iedereen over het hoofd gezien wordt. Maar ergens zal het me niet verbazen als ook deze ineens hype gaat worden. Nu liggen ze nog bij de verschillende retailers stof te happen.

De schoen zelf, tsja, ergens heeft die wel wat. Dikke straps met grote Fragment branding erop en een sockliner. De schoen is in meerdere kleuren te halen, maar als je toch voor deze schoen gaat, lijkt het me duidelijk dat je voor de neon groene moet gaan. Ik spotte ze op voorraad bij Oki-Ni, die deze week wel meer gek spul ruim op voorraad heeft.

Nike x Fragment

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.