Off-White Denim Shirt,

Off White Brushed Denim Shirt Header

Overpriced labels, ik heb het er altijd zwaar mee. Ik kan het ook niet verkroppen dat ik dit denimshirt dus belachelijk tof vind. Kom op, een gemiddeld gezin kan hier bijna een maand van eten. Maar hey, ‘t is fasjon. En hoe moeilijk ik het ook mijn strot uit te krijgen vind, ik ga belachelijk lekker op dit shirt.

Een volledig verwassen shirt dat net te grof is om een normaal denim shirt te zijn en ook zeker geen denim jacket is. Hoewel de lompe knopen anders doen denken. Beetje workwear overshirt achtige praktijken, maar dan voor een dikke 500 euro. En dan de branding van Off-White. Virgil Abloh heeft het allemaal stiekem best wel begrepen. Ja ik ga hier veel lekkerder op dan ik zou willen. Ik spotte dit shirt overigens op voorraad bij Need Supply.

Off-White-Brushed-Denim-Shirt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.