Orlebar Brown Ridley Shirt,

Orlebar Brown Ridley Shirt Header

Dit shirt van Orlebar Brown spotte ik bij Mr Porter en begreep ik eigenlijk meteen. Dit is het perfecte shirt voor deze maand. Weet je nog vorige week, de hele dag een beetje lafjes, regen, frisheid en ineens was daar die woensdag middag dat je kapot ging van de warmte. Die kwam fucking onverwacht. ‘s Ochtends had je nog je trui aan gedaan, maar in de middag lazerstraalden hele zwermen exotische vogels van het dak.

Dat was nu de perfecte dag geweest voor dit shirt van Orlebar Brown. Linnen, dus luchtig met lange mouwen, dus stel het wordt toch niet warm, geen probleem. Het shirt is casual, maar kan wel prima naar kantoor gedragen worden. Rock hem op shorts, raw denims, chino’s, het maakt niet uit. Veelzijdig als een malle. Geloof me, dit wordt jouw favoriete shirt deze zomer.

Orlebar Brown Shirt

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.