Polo Chelsea Boots,

Polo Chelsea Boots Header

Als ik niet beter wist zou ik denken dat het herfst geworden is. En dus dat het tijd zou zijn voor een vers paartje Chelsea Boots. Nee natuurlijk ik weet dat de zomer net begonnen is. Maar hey, wanneer je dergelijk mooie Snuff Suède Chelsea Boots van Polo Ralph Lauren voorbij ziet komen, dan mag je heus even denken aan de herfst.

Ik spotte ze bij END. en was meteen verkocht. De kleur van het suède is perfect, de shape van de schoen is erg netjes, niet te rond en niet te spits. Gewoon een perfecte shape zeg maar. Ook tof zijn de Commande Inserts in de lederen zool. Het houdt de schoen toch net even watervaster in vochtige maanden. Over de verdere afkomst van de schoenen weet ik nog weinig, de prijs is net niet hoog genoeg om uit die Allan Edmonds serie van Ralph Lauren te komen. Kan natuurlijk zijn dat deze gewoon in die oude fabriek van Cole Haan, die een aantal jaar terug gekocht is door RL, gemaakt worden. Wie het weet mag het zeggen, dus laat het horen als je meer info hebt. Alles wat ik weet is dat deze schoen op het oog er fantastisch uit ziet.

Polo-Chelsea-Boots

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.