Saturdays NYC Crewneck,

Saturdays NYC Crewneck Header

Omdat je niet genoeg crewnecks kan hebben, hier weer een toffe van Saturdays NYC. Gewoon een eenvoudige navy blauwe variant. Box logo op de voorkant en verder weinig gekiigheid. En juist daarom is deze perfect. Je draagt hem op een verwassen denim. Op een short, maar ook een beetje up dressen met een witte oxford cloth button down onder de trui en een khaki chino aan de benen kan echt prima.

Gooi alleen de hersennen van je schoonouders door de war om die sweater bij het zondagse verplichte nummer te dragen. Gaan ze nooit snappen en ze zullen denken dat je de nacht hebt doorgehaald en geen schone kleding bij je had. Moeilijk gedoe. Maar buiten dat is het een uiterst prima trui die je kan scoren bij Mr Porter.

Saturdays NYC

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.